Multipl Skleroz ve Miyelin Hastalıkları

Atak Polikliniği

Bu poliklinikte sadece kliniğimizde veya acil servisimizde görülmüş, atak geçiren hastaların muayenesi yapılmamaktadır. Rutin kontrol muayenesi yapılmamaktadır.

[ssa_booking type=atak-poliklinigi]

Muayene öncesinde vakit kaybetmemeniz için önemli bilgiler

1. Randevu saatinden en az 30 dakika önce hastanede olunuz. Hastanede araç park yeri sıkıntısı vardır. Bu yüzden hastane içine aracınız ile gelmeyiniz. Bunun yerine binamızın hemen karşısındaki çok katlı otoparkı veya yakındaki İspark’ı kullanabilirsiniz.

2. Öncelikle Nörolojik Bilimler Binası birinci katta bulunan sekreterlerimiz Oğuz Yılmaz veya Özlem Peker’e uğrayıp muayene girişinizi yaptırınız.

3. Sekreterlerimiz sizi asistan doktorlarımıza yönlendireceklerdir. Asistan doktorlarımız sizi değerlendirecektir. Gerekli durumlarda asistanlarımız öğretim üyeleri ile görüşüp tedaviniz ayarlayacaklardır.

4. Gelmeden önce varsa yeni MR’larınızın CD’sini yanınızda getiriniz, yoksa da MR’larınızı E-nabızdan DICOM formatında indiriniz. Bunun nasıl yapılacağını öğrenmek için bilgilendirme sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

5. Yapıldıysa E-nabızdan laboratuvar tahlillerinizin ekran görüntüsünü alınız.

6. Kullandığınız ilaçların fotoğraflarını çekiniz veya isim ve dozlarını bir kağıda kaydediniz.

7. Hastanemizde yapılmış kan testlerinizin sonucunu hastane laboratuvarımızdan, bel suyu testlerinin sonucunu ise nöroimmünoloji laboratuvarının internet sayfalarından indirebilirsiniz.

Sağlıklı günler dileriz.

İstanbul Tıp Fakültesi MS ve Miyelin Hastalıkları Birimi