Multipl Skleroz ve Miyelin Hastalıkları

Randevu

Multipl Skleroz ve Miyelin Hastalıkları Polikliniği

Muayene randevularımız sadece daha önce kliniğimizde muayene olmuş hastalara, başhekimliğimizin internet sayfasından veya 212-414 24 24 ‘numaralı telefondan verilmektedir.  Bunun için öncelikle nöroloji sekmesini seçip, sonrasında da iki “MS ve miyelin hastalıkları” polikliniklerimizin birinden randevu alabilirsiniz. Polikliniğimiz pazartesi günleri saat 8:30-14:00 arasında yapılmaktadır. Daha önce kliniğimizde muayene olmadıysanız, öncelikle genel nöroloji polikliniğimizde değerlendirilmeniz gerekmektedir.

Nöro-Behçet ve Nöro-Romatoloji Polikliniği

Bu polikliniğimizde romatolojik hastalıklara sahip bireylerde ortaya çıkan beyin ve omurilik hastalıklarına sahip kişiler değerlendirilmektedir. Muayene randevularımız sadece daha önce kliniğimizde muayene olmuş hastalara, başhekimliğimizin internet sayfasından ve 212-414 24 24 numaralı telefondan verilmektedir. Bunun için öncelikle nöroloji seçeneğini seçip nöro-Behçet polikliniğimizden randevu alabilirsiniz. Polikliniğimiz çarşamba günleri saat 8:30-11:00 arasında yapılmaktadır.

Genel Nöroloji Polikliniği

Daha önce kliniğimizde muayene edilmemiş hastaların ilk değerlendirilmeleri genel nöroloji polikliniğimizde yapılmaktadır. Başhekimliğimizin internet randevu sisteminde öncelikle nöroloji seçeneğini seçip, sonrasında da iki genel nöroloji polikliniğimizin birinden randevu alabilirsiniz. Randevu sistemine ve 212-414 24 24 ‘ten de ulaşabilirsiniz

Reçete ve Kan Sonucu Değerlendirme Polikliniği

Kliniğimizde takip edilen, kan sonuçlarının değerlendirilmesi için başvuran veya ilaç yazılması maksadı ile başvurmak isteyen hastalarımızı sadece salı ve cuma günleri saat 13:00-15:00 arasında değerlendiriyoruz.

Atak Polikliniği

Kliniğimizde takip edilen ve atak geçiren hastalarımız mesai saatlerinde kliniğimize, mesai dışında ise acil nöroloji polikliniğimize başvurmaları gerekmektedir. Bu polikliniğimizde sadece acil hastalar değerlendirilmektedir ve rutin kontrol muayeneler yapılmamaktadır. Aşağıdaki bağlantı sadece ön değerlendirme sonunda atak olduğu anlaşılan hastalar için geçerlidir.

Lomber Ponksiyon
(Bel Suyu Alınması)

Bel suyu alınması planlanlanan hastalarımız için yararlı bilgiler.

İntravenöz İnfüzyon Günübirlik Tedavi

Damar yolu ile günübirlik tedavi alan hastalarımız için yararlı bilgiler.

Doç. Dr. Tuncay Gündüz Mesai Dışı Özel Muayene

Sadece kliniğimizde önceden muayene edilmiş hastalarımıza randevu verilmektedir. Daha önce kliniğimizde muayene olmadıysanız öncelikle genel nöroloji polikliniğimize başvurmanız gerekmektedir.

Doç. Dr. Tuncay Gündüz Uzaktan Görüntülü Görüşme

Hastaneye gelmeden, Evital sistemi üzerinden görüntülü muayene olmak için bu sistemi kullanabilirsiniz. Bu sistem üzerinden yapılan muayene sırasında reçete veya rapor yazılamamaktadır. Hastalarımızın reçete veya rapor gibi resmi evraklarının düzenlenebilmesi için hastaneye fiziki olarak başvurması gerekmektedir.

Prof. Dr. Murat Kürtüncü Mesai Dışı Özel Muayene

Sadece kliniğimizde önceden muayene edilmiş hastalarımıza randevu verilmektedir. Daha önce kliniğimizde muayene olmadıysanız öncelikle genel nöroloji polikliniğimize başvurmanız gerekmektedir. Nasıl randevu alacağınızı bilmiyorsanız tıklayınız